Många kommer att rösta på Kristdemokraterna

I dag har kampanjarbetet inför EU-valet fortsatt. Jag har varit i Lidköping och Skövde. I den idylliska staden Lidköping var det stor marknad och en massa människor ute. Det var också flera blåsorkestrar på plats och förgyllde tillvaron med vacker musik. Ett glatt gäng kristdemokrater satsade på att försöka övertala lidköpingsborna att rösta. Tyvärr var det väldigt många som sa att de inte skulle rösta alls. Nu gäller det att vara ute på gator, torg, skolor, arbetsplatser och andra platser där människor finns. Först och främst för att uppmana till röstning den 7 juni, men också att inspirerar för att de lägger sin röst på Kristdemokraterna.


Sedan fortsatte vi till Skövde och var med på Rydsdagen i Södra Ryd. Det kändes väldigt uppmuntrande att få höra många personer som bestämt sig för att rösta på Kristdemokraterna. Det värmer gott när man möter människor som uppskattar de insatser man gör. Det var också några som bestämt sig för att bli medlemmar i Kristdemokraterna.
Många partier har nu synts ute i vimlet och det börjar att bli lite valstämning, men valtemperaturen är fortfarande lite ljum. Men nu när medierna börjar intressera sig för EU-valet kommer säkert många fler att höra av sig.På Rydsdagen i Södra Ryd tillsammans med Holger Gustafsson och Ann-Katrin Jönsson

Kristdemokraterna, EU-valet