Gert-Inge - ny ledare för VGR

Nu har Gert-Inge Andersson svingat klubban i regionstyrelsen och därmed har han trätt in som Västra Götalandsregionens nye ledare. Som regionstyrelsens ordförande och företrädare för Västra Götalands 1,5 miljoner invånare har han nu övertagit huvudansvaret för att försöka lotsa regionen fram till en ännu starkare position.
Han har uppskattats för sitt kloka ledarskap i Trollhättan under många år. Han blir nog en bra efterträdare till Roland Andersson som nu avvecklar sitt politiska engagemang.
Vi hälsar Gert-Inge välkommen in i den nya rollen, men kommer också att ta fajten med honom. Som företrädare för Socialdemokraterna och det största partiet i regeringen så kommer det nog också att blåsa tuffa vindar.

Jag kommer att göra allt som jag kan för att vara med och skapa en allians Västra Götaland, där makten efter valet kommer att tas över av de fyra samverkande allianspartierna. Så förhoppningsvis blir det bara några månader på posten för Gert-Inge. Efter valet blir han då ledare för oppositionen.
Daniel- slattbergshallen.se

Ja,Gert-Inge har väl varit okej i Trollhättan. Men Roland Andersson var välinget vidare ?