Möte på arabiska i Södra Ryd

Kristdemokraterna i Skövde har haft några samlingar med information och samtal kring det kommande valet särskilt riktat till invandrare. Intresset har varit stort och ytterligare möten har efterfrågats.
I fredags var Fouad Rasho på besök. Han är ledamot av stadsfullmäktige i Göteborg och välkänd bland assyrier/syrianer i Skaraborg. Mötet inleddes med en dansgrupp som består av unga tjejer från Mellanöstern. Därefter talade några av kristdemokraternas toppkandidater. Annika Eclund som är förstanamn till riksdagen och Eva-lott Gram, andranamn till regionlistan presenterade sig och vad de vill arbeta för nästa mandatperiod. Jag höll ihop kvällen och gav lite allmän information inför valet. Delar av kvällen tolkades av Emad Hanna som är kandidat till kommunfullmäktige i Skövde. Samlingen avslutades med gemenskap och samtal i Parkstugan.

Kristdemokraterna kommer att inbjuda till fler möten framöver. Nästa möte i Södra Ryd blir i samband med Rydsdagen 15 maj.

På bilden Eva-Lott Gram, Hjo, Conny Brännberg, Skövde, Fouad Rasho, Göteborg, Emad Hanna, Skövde och Annika Eclund, Tibro