Skaraborgsk toppkandidat inom SD hoppar av

Staffan Gising, toppkandidat för Sverigedemokraterna i Mariestad hoppar av. Anledningen är att han anser att SD är ett rasistiskt parti. Han ställer inte upp på den människosyn och budskap som partiet står för.

Det är bra att en ledande person talar om vad SD står för. När vi från de etablerade partierna beskriver vår syn av SD så tar inte de argumenten på samma sätt som när de kommer från de egna ledarna.

Läs mer i Expressen, Aftonbladet, DN,
bloggare på icedaniel.se

Du är väl för EU ? Hur kommer det sig att Sverige tar emot mest asylsökade i EU ? ca 100000 per år ? Varför gör inte de andra EU länderna det ? Danmark, Frankrike, Grekland ? Frankrike och Grekland är dessutom stora länder. Bulgarien ( EU-land) ca 1000 pers/år. Frankrike ska dessutom utvisa romer inte bara det rent brottsliga utan även de som stör ordningsreglerna. Det irriterar mig, om vi ska vara med i EU tycker jag länderna ska dela rättvist på den bördan/tillgången. Svenska politiker tycker frågan är känslig. Tror du att Reinfeldt eller Bildt kommer kritisera Sarzony offentilgt. Knappast va ? Men det skulle vara roligt om Bildt gjorde det !