Nu stöder vi alliansen

Detta är en annons från Alliansens vänner. Det är många som vill se att Alliansen får fortsatt mandat att fortstätta sin process att reformera Sverige. Denna annons kommer nog att publiceras i lite olika sammanhang. Vill du läsa mer om Alliansen eller Alliansens Vänner?

www.alliansen.se
www.alliansensvanner.se

Nu stöder vi alliansen!

2006 fick Sverige sin första majoritetsregering på 25 år.

Den har lotsat vårt land genom den värsta ekonomiska krisen sedan 1930-talet. Sverige står starkt. Samtidigt har Alliansen drivit en målinriktad reformpolitik. Sjuksköterskor och metallarbetare har fått en hel månadslön i sänkt skatt. Poliserna har blivit fler. Valfriheten i vården har stärkts.

Stormen i den internationella ekonomin lär fortsätta. Det ställer krav på ordning och reda i statens finanser. Vi kan göra mer för miljön, skolan, vården och omsorgen. Fler behöver få riktiga jobb.

Alliansen är inte bara garanten mot ekonomiska äventyrligheter. Den har också ledarskapet för framtiden.

Mot Alliansen står vänsterblocket och osäkerheten.

Blir det vänsterpartiets utrikespolitik, miljöpartiets bensinskattepolitik och den gamla socialdemokratiska skolpolitiken? Det enda vi vet säkert är att det blir höjd skatt. På arbete, på våra bostäder och på de företag som är avgörande för jobb och välfärd. Det blir fyra år bakåt. Är det verkligen värt risken?

Den 19 september gäller det.

Rösta på Alliansen!

– ett fristående nätverk för fortsatt Alliansregering.

Stöd vår kampanj! Bankgiro: 350–1798

www.alliansensvanner.se