Glimtar från en valarbetare

Nu är det drag i valrörelsen. Jätteroligt. Särskilt roligt att så många vill samtala och diskutera politik. Att få vara etta på listan är ett fantastiskt förtroende. Jag brinner för att vara med och påverka utvecklingen i Västra Götaland. För att få fortsätta med detta krävs röster. Idag har flera personer sagt: Du får min röst! Då blir man så oerhört glad. Det här emd personkryss är spännande. Många känner att de har en "egen" politiker genom att de kryssat. 
Idag har det varit en blandad dag. Den inleddes med att förbereda valmaterial för utdelningen. Sedan var det budgetmöte med ordförandegruppen för alliansen. Sedan snabbt iväg och möta riksdagens kulturutskott som ville möta ledarna för handboll i Skövde. Till kansliet för att hämta valmaterial och sedan springa i trapport. Snabbt hem för en dusch och sedan några timmar i valstugan. Därefter blev det trappuppgångar igen och utdelning av material. Nu har jag suttit en stund och betat av e-post, svarat i telefon och planerat för fortsatt kampanjande imorgon. Alldeles nyss kom ett SMS från en person som erbjöd sig att hjälpa till och dela ut valmaterial.

Jag känner stöd och uppmuntran. Många vill vara med och kämpa för KD. Det känns så gott.

Vi uppmanar alla att vara med och rösta. Och frimodigt säger vi: En röst på kristdemokraterna.

Bilden är tagen utanför IFK Skövdes kansli. Riskdagens kulturutskott var där och lyssnade till ledarna för IFK Skövde och Skövde HF. Passade på att ta en bild med Andreas Carlsson, vår talesperson i kultur- och idrottsfrågor