Lars Adaktusson får uppskattning

Det är många som talar gott om Lars Adaktusson. När man för hans namn på tal så är det ofta väldigt positiva kommentarer. I dag har Kristdemokraterna i Nossebro varit aktiva på Leva & Bo-mässan.

Vi har försökt att påminna om att det är val den 25 maj. Många tycker att det är så långt fram att de inte vill tänka på det, andra har resan bestämt sig för att inte rösta. Därför vill vi redan nu vara ute och samtala med väljarna. Vi delade i dag ut en ny broschyr som vi tagit fram för Skaraborgs del.
Den kommer vi att använda i Skaraborg för att lyfta fram våra kandidater. När man nämner Lars Adaktusson så är det nästan alltid positiva kommentarer. Det är väldigt roligt att han blivit så förknippad med vårt parti och att många vet att han kandiderar till Europaparlamentet. Det känns väldigt uppmuntranden. Nu återstår för oss valarbetare att ta tillvara på alla tillfällen som finns för att lyfta fram de kristdemokratiska frågorna. Vår broschyr heter "Rätt agenda i Bryssel" och handlar om att vi vill att vissa frågor ska avgöras på en europisk nivå medan andra frågor ska avgöras hemma vid köksbordet. Vardagsnära frågor ska vi själva hantera, medan sådant som berör alla i hela Europa ska beslutas av vårt gemensamma parlament. Men politisk klåfingrighet gillar vi inte och därför är vi också kritiska till mycket som sker i EU. Nu gäller det att svenska folket väljer goda representanter för de kommande fem åren. Vårt förslag är Lars Adaktusson och Ebba Busch Thor. Två mycket bra kandidater.