Vi förbereder oss för val

Det pågår mycket förberedelser inför valen. I dag anordnade Kristdemokraterna kandidatutbildningar på flera platser i Sverige. I Västsverige var utbildningen förlagd till Alingsås.

Acko Ankarberg Johansson, vår partisekreterare var en av inspiratörerna och utmanade alla kandidater att vara tydliga i sin egen presentation. Hur vill du bli uppfattad? Vilka frågor vill du bli förknippad med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Penilla Gunther, riksdagsledamot hemmahörande i Trollhättan talade om "En kommunikation som ger väljarstöd" och gav många personliga exempel på hur man når sina väljare. Det var framför allt riktad till nya politiker men även vi som varit med ett tag fick mycket till livs.
Resten av dagen var det flera andra medverkande och allt syftade till att stärka kandidaterna inför valen i maj och juni.
 
 
 
 
 
 
 
Jag har inte koll på hur många som var med, men det var fullsatt i den vackra kristallsalongen på Grand. Jag satt med Benny Strandberg, som jag samverkat med i regionen under flera år och till vänster om mig satt Eva Sundkvist från Örebro och Eva-Lott Gram som är tvåa på vår regionlista.