Alliansen firade tio år i Skövde

Det blev morotstårta på torget när alliansen firade tio år tillsammans. Innan valet 2006 arbetade de fyra partierna med att ta fram en gemensam plattform. Sedan blev det valseger både 2006 och 2010. Nu har man laddat för att arbeta vidare och "Vi bygger Sverige" presenterades i dag. Det är en valplattform för de fyra partiernas gemensamma ambition inför nästa mandatperiod.
Särskilt roligt var det att vår justitieminister Beatrice Ask var med oss på torget.
Vi var också glada över att Lars-Åke Jonsson var med på torget. Han är en av de som verkat för Kristdemokraterna under många år och har alltid varit en stor uppmuntrare för oss yngre. Tillsammans med sina bröder har de lagt grunden för Kristdemokraternas arbete i Skövde, något som inleddes för 50 år sedan. Den grund som de la bygger vi nu vidare på.
Annika Eclund var tillsammans med allianspartiernas toppkandidater på torget. Annika presenterade delar ut valmanifestet som vi kristdemokrater är särskilt stolta över. Göran Hägglund har lyckats bra i förhandlingarna med partiledare och det är mycket kristdemokratisk politik i alliansens gemensamma valmanifest.