Sista bilderna från valrörelsen

I dag har vi rest runt och sagt tack till våra trogna och duktiga lokala valarbetare. Det är många som slititt och kämpat i flera veckor och nu bjöd vi på en designad kristdemokratisk tårta som tack. Vi ville visa uppskattning för det arbete som de genomfört och vi fick också chanser att bjuda en del söndagsflanörer på fika.
 
 
 
 
 
Första anhalten var valbyrån i Hjo.
Annika Eclund toppade riksdagslistan och jag regionlistan. I Hjo mötte vi Eva-Lott Gram och Michael Kihlström som var valbyråvärdar under valdagen.
I dag åkte vi tillsammans i vår husbil på vår "tårt-turnén i Skaraborg"
 
Annika Eclund är också Kristdemokraternas ordförande i Skaraborg och i Lidköping, likväl som på övriga platser, framförde hon distriktets tack för den genomförda valrörelsen.
Det blev gott om folk vid valstugan på torget i Lidköping och man kan nog säga att det ett slags "kyrk-kaffe" där. Många var på väg hem från gudstjänster och stannade till och pratade med oss i det vackra sommarvädret. Som vanligt framstår Lidköping som en praktfull parkstad och överallt är det vackra planteringar och en färgsprakande blomsterskrud. Nästan värt en resa till Lidköping för att se höstblommorna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I Tibro var det också flera som njöt av de specialdesignade tårtorna, bakta på Kerno Tårtmakeri i Skövde.
Vi kommer att minnas valdagen som en riktig sommardag. Nu väntar en spännande kväll när vi får reda på hur det gått.