Mycket inför valrörelsen

Snart drar valrörelsen igång. Då ska alla programblad, affischer, texter och filmer vara på plats. Den här helgen har vi stått mycket framför kameran. i Skövde så toppas valsedeln av Marianne Gustafson, jag och Isabelle Waldenvik.
På Youtube finns de filmer som vi gjort. Isabelle och jag arbetar med en idé som vi kallar DIALOG. Den kommer snart med några nya filmer. Inför valet så kommer vi att ha personliga valfilmer och dessa producerade vi under helgen. Så det blev många timmar framför kamera och mikrofoner.
 
 
Vi tycker att video är ett bra sätt att presentera våra tankar. Det är lätt att ta till sig och dessutom skapar man en annan relation genom att väljarna kan se och lyssna till oss. Vi tror att den kommande valrörelsen kommer att ske till stora delar i digitala kanaler även om de analoga eller "gammelmedia" fortfarande är viktiga. Under det senaste året har vi varit aktiva på sociala medier och får en hel del kontakter och kommentarer den vägen. Om några veckor drar valrörelsen igång och det är något vi ser fram emot. Då brukar intresset för politik vara stort och vi kan få berätta om de förslag som skapar ett bättre samhälle.