Göran Hägglund dök upp på kontoret

Det är inte varje dag som Sveriges socialminister och Kristdemokraternas partiledare dyker upp på jobbet. I samband med en lunch som Monica Selin, vår gruppledare, förtjänstfullt ordnat med regionledningen, passade Göran Hägglund på att hälsa på. Vår politiske sekreterare Michael Kihlström, var under förra året "utlånad" till Göran och arbetade då som politisk sakkunnig på Socialdepartementet. Dessutom hade vi tårtkalas på kontoret idag. Vi firade att Benny Strandberg inte bara varit på semester två veckor och kommit hem brunbränd utan dessutom... (det kanske han ska berätta själv).

Göran Hägglund och Hannah Ekeroos tillbringade måndagen i Västra Götaland och hann med flera besök. Monica hade ordnat så att regionledningen, med Roland Andersson, regionstyrelsens ordförande, fick äta lunch med Göran. Det var ett bra initiatv och resultatet blev lyckat på många sätt.

Göran Hägglund på besök
Här är några av mina "arbetskamrater", Benny Strandberg, Monica Selin, Jag själv (Conny Brännberg) och Michael Kihlström tillsammans med Göran Hägglund på residenset i Vänersborg där vi har vårt kontor.