Alliansen är bra för Sverige

De fyra alliansföreträdarna gjorde ett betydligt bättre intryck än de tre "motståndarna" i den första partiledardebatten för året på SVT. Det är tydliga skillnader mellan blocken. Regeringen har lotsat Sverige igenom en av de svåraste finanskriserna, där tusentals jobb försvunnit, men ändå är 100 000 fler personer sysselsatta idag än då maktskiftet ägde rum i september 2006. Mer pengar finns i plånboken vid lön- och pensionsutbetalningarna, färre är sjukskrivna, sjukvårdsköerna har kortats, valfriheten har ökat och till och med försäkringskassan har börjat att ringa upp och bry sig om människor.
Det är imponerande att ta del av alla de förändirngar som inletts. Nu är det dags att blicka framåt och efter partiledardebatten står det klart att det bästa för Sverige är att alliansregeringen får ett fortsatt mandat att regera.
Som kristdemokrat är jag också stolt över de insatser som Göran Hägglund gjorde under debatten. Han är fönuftig, slagkraftig och använder ett språk som man förstår. Han kommer att dra många röster i valet.

Allians för Sverige, Kristdemokraterna, Göran Hägglund
DN, AB, Aftonbladet från debatten, SvD, GP

Charliena

Vi får hoppas på att svenska folket är smarta nog att rösta på alliansen igen!

Nej

... Och spännande nog visade det sig inte alls vara 100000...