Även Centern följer Kristdemokraternas krav om pensionärerna

Kristdemokraterna fortsätter sitt effektiva arbete att påverka de andra partierna. Nu har Maud Olofsson deklarerat på Centerpartiets kommundagar att pensionärerna ska få bättre villkor. Göran Hägglund har nu framgångsrikt drivit sin kamp för pensionärerna. Det är som att han håller på ett maratonlopp för att förbättra villkoren för de närmare 1.6 miljonerna pensionärer, med ett särskilt fokus på de med garantipension, i vardagligt tal "fattigpensionärerna".
Efter Kristdemokraternas kommun- och landstingsdagar skapades ett oerhört tryck inom alliansen. Statsminister Fredik Reinfeldt förklarade i veckan att han står bakom KD-förslaget. Nu så även Centern.
det är tydligt att Sveriges pensionärer har ett starkt stöd hos Kristdemokraterna.
Det kristdemokratiska statsrådet Maria Larsson drive frågorna om hälsa och omsorg för de äldre. Bostadsminister Mats Odell, partiets tredje statsråd, har verkat för de äldres boendefrågor, bland annat genom reformen av den fastighetsskatt som drabbade många äldre på ett orättvist sätt. Snacka om att Kristdemokraterna gör livet bättre för våra äldre.

SvD, DN, Allians för Sverige, Kristdemokraterna,