Vi satsar på två mandat i Europaparlamentet

 
I går hade vi stämma i Skaraborg och på plats fanns Ebba Busch Thor som talade engagerat om vikten av förändringar inom EU. Hon representerar de unga som vill vara med och forma framtiden. Hon uppehöll sig vid vikten av att arbeta vidare för fred och då hon kom in på trafficking var det ingen som lämnades oberörd. Hon är påläst, kunnig, en bra debattör, men har också med sig hjärtat i det hon gör och säger. Alla som lyssnade till henne i Mariestad blev berörda. Ebba är vårt andra namn på valsedeln.
  Bilden togs i Europaparlamentet för några veckor sedan.
 
På första plats har vi Lars Adaktusson, en av Sveriges mest kända journalister. Han har nu bestämt sig för att bli politiker och turnerar land och rike runt för att debattera och påverka. Han har blivit rejält uppmärksammad och är en av de få kända kandidaterna till parlamentet. Det är vår ambition att svenska folket ska lägga sin röst på den kristdemokratiska valsedeln 25 maj och att vi får två mandat i parlamentet.
 
 
 
I samband med att Ebba var i Skaraborg skrev vi en debattartikel. Det var ett samarbete mellan Ebba, mig och Annika Eclund.